BEMUTATKOZUNK

Az emberek és háziállataik közötti különleges kötelék nem mérhető.
Mi, a MANCS MENYORSZÁG.hu megértjük ezt a köteléket, és hogy a családja e létfontosságú tagjának elvesztése felzaklatható lehet. Gondoskodó és együttérző munkatársaink elkötelezettek amellett, hogy minőségi szakmai szolgáltatást nyújtsanak Önnek, hogy átsegítsék Önt ezen a nehéz időszakon.

Soha nem tudjuk viszonozni azt a feltétel nélküli szeretetet és ragaszkodást, amelyet háziállataink nyújtanak nekünk. Küldetésünk, hogy biztosítsuk Önnek azt a nyugalmat, amely abból fakad, hogy tudja, hogy végső búcsúja szeretett háziállatától tele van a megérdemelt tisztelettel és méltósággal. Megértjük, hogy a búcsúzás soha nem könnyű. Hadd segítsünk Önnek a szeretetnek ebben az utolsó cselekedetében.

A MANCS MENYORSZÁG családi tulajdonban van és működik Pest Vármegyében. Professzionális és gondoskodó szolgáltatásokat nyújtunk mind az állatorvosi, mind a magánközösségnek az egész országban... és azon túl is.

BÚCSÚ A KIS KEDVENCTŐL

Ügyfeleinknek lehetőségük van emléküket, búcsú soraikat megosztani elhunyt kis kedvenceikről ezen az oldalon.
Kérjük küldjék el a kisállat fotóját és egy búcsú üzenetet, amelyet itt közzé tehetünk.

Nézze meg az emlékoldalt!


SZOLGÁLTATÁSI KÓDEX* A MANCS MENYORSZÁG méltóságteljes hamvasztási lehetőséget kínál a kedvtelésből tartott állatok számára. Ez történhet közvetlenül a tulajdonos számára vagy állatorvoson keresztül.
* A MANCS MENYORSZÁG teljes körű engedéllyel rendelkezik a helyi hatóság és a regionális környezetvédelmi ügynökség által.
* A MANCS MENYORSZÁG nyílt, őszinte és etikus üzleti tevékenységet folytat, és válaszol az érdeklődők és megbízók minden kérdésére.
* A MANCS MENYORSZÁG biztosítja, hogy Ön, a kedvtelésből tartott állatok tulajdonosa teljes mértékben megértse az általunk kínált különféle szolgáltatásokat, és hogy teljes egészében megkapja az Ön által kért szolgáltatást.
* A hamvasztási szolgáltatás nyújtása során a MANCS MENYORSZÁG biztosítja, hogy a kedvtelésből tartott állatokkal méltóságteljesen és gondoskodóan bánjanak, amíg a mi gondozásunkban vannak.


GYAKORI KÉRDÉSEK

Az elhunyt kisállat hamvasztásának költsége több tényezőtől függ.
Elsősorban a kisállat súlyától. Fontos azt is tisztázni, hogy kér-e szállítást vagy elhozza hozzánk.
Átlátható árlistánkat az ÁRAK oldalon megtekintheti.

Természetesen igen, de ha szeretné mi elmegyünk a kisállatért és hamvasztást követően a kiválasztott urnában visszajuttatjuk Önhöz a hamvait.

Legtöbb esetben 24 órán belül elhozzuk az elhunyt kisállatot, de sok esetben ennél akár hamarabb is ki tudunk szállni.

Nem csak Budapesten, hanem az ország egész területén vállaljuk az elhunyt kisállat elszállítását.
Hívjon bizalommal a +36 20 264 6006 telefonszámon.

Természetesen széles urna választékból válogathat.
Az urna és kegytárgy választékot ITT találja meg.

Szívünkön viseljük a kisállatok sorsát!
Amennyiben az elhunyt kisállatot igazoltan menhelyről fogadta örökbe, úgy a hamvasztás árából 10% kedvezményt biztosítunk.


Ügyfeleink elégedettsége vállalkozásunk alappillére!
Számos állatorvosi rendelővel állunk együttműködésben.
Szolgáltatásainkat a vonatkozó jogszabályok betartása mellett a szükséges engedélyek birtokában végezzük.


  • CÍM
  • Székhely:
  • Budapest 1182 Drávacsehi utca 3. 
  • Telephely: Dömsöd
Telefon