KISÁLLAT HAMVASZTÁS

Cégünk a kisállathamvasztás során az elhunyt háziállattal szeretettel, tisztelettel bánik, hiszen mi is tisztában vagyunk vele, hogy milyen nehéz ilyenkor. A szolgáltatásnak köszönhetően a háziállat egy kis urnában örökké a gazdival lehet, vagy akár szétszórhatja a hamvait a kedvenc helyén.

A háziállat hamvasztás a tisztességes formája a végső búcsúnak, természetesen nem csak nagytestű állat esetében. Ha szolgáltatásunkat igénybe szeretné venni, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!

A HAMVASZTÁSRÓL
A kisállatokat külön erre a célra gyártott és kialakított szerkezetben hamvasztjuk el. A berendezés teljesen automatikus, emberi beavatkozást nem igényel a folyamatban. A hamvasztás 850 C fokon történik a kisállat súlyától függően 1-2 órán keresztül.
A kisállat hamvai nem keverednek idegen anyagokkal. (pl. fa, brikett, stb.)
Egyszerre, egy időben kizárólag egy kisállat kerül hamvasztásra. Különös gondot fordítunk arra, hogy a hamvak "tiszták" maradjanak és úgy is kerüljenek a hamu tároló edénybe vagy az Urnába.

URNÁK ÉS KEGYTÁRGYAK
SZÉLES VÁLASZTÉKBAN

Cégünk törekszik arra, hogy kis kedvencét végső nyugalomra tudja helyezni olyan urnában, amely méltó a kisállat hamvainak megőrzésére.
Lehetősége van elhunyt kis kedvenc szőréből emléktárgyat készíttetni, amely tartós kivitelének köszönhetően hosszú ideig segít megőrizni az emlékét.

Válogasson termékeink között

ORSZÁGOS SZÁLLÍTÁS

Magyarország teljes területén vállaljuk, hogy elszállítjuk elhunyt kisállatát.
Akár 24 órán belül vállaljuk az elhunyt kisállat elszállítását.

Kérje a kisállat elszállítását Ügyfélszolgálatunkon!

  • CÍM
  • Székhely:
  • Budapest 1182 Drávacsehi utca 3. 
  • Telephely: Dömsöd
Telefon